logo
logo

Başkanın mesajı

Başkanın Mesajı

Sayın Meslektaşlarım,

Mekteplisi, alaylısı, sürücüsü, firma sahibi ve her tür çalışanı ile birlikte çeşitli kademelerinde yer aldığım yurt içi nakliye sektörünün vatanını,  bayrağını,  milletini ve işini seven hoşgörülü, misafirperver, yardımcı, paylaşımcı ve alçak gönüllü hizmet veren insanları ile deneyim kazandım. Allah ömür verdikçe, her günümü sektörümüzle ilgili yenilikleri öğrenmeye, öğretmeye,  kullanmaya ve paylaşmaya devam edeceğim.

Yıllardır çalıştığım, meslektaşlarım ile yurt içi nakliye sektörünün birlik olması birlikte olması için fikirlerimi paylaştım. Benim gibi gelişmeye ve paylaşmaya açık deneyimli meslektaşlarım ile bu ülkümüzü sektöre faydalı çalışmalara dönüştürmek için bir araya gelme imkânı bulduk ve yurt içi taşımacılık sektörü alanında mesleki ve dayanışma derneği çatısı altında bir oluşumu başlattık.

Yurt İçi Nakliyeciler ve Komisyoncular Derneği olarak yurt içi nakliye sektörünün içinde yer alanların tamamını meslektaş olarak aynı çatı altında toplamak temel hedefimizdir.

Meslektaşlarımız için faydalı olacağımız her mecrada bulunup sektörümüzü layıkıyla temsil etmek için yola çıktık.

Yıllardır hemfikir olduğumuz büyük projelerimizi başlatmak ve sonuçlandırmak için çalışmalara hızla başladık. Hem İstanbul hem de Anadolu’yu kapsayan ve sektörümüzdeki herkesi kucaklayan projelerimizin kısa sürelerde gerçekleşebilmesi için Devletimiz ile yan yana el ele canla başla çalışıyoruz çalışacağız.

Ülkülerimize erişmek için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.

Comments are closed.